Stap 1. Klik op 'Bestand' linksboven.

Stap 2. Klik op 'Account toevoegen'.

Stap 3. Vul uw e-mailadres in en vink 'Ik wil mijn account handmatig instellen' onder 'Geavanceerde opties'.

Stap 4. Klik op 'IMAP' voor een IMAP e-mailaccount of 'POP' voor een POP e-mailaccount. Weet u het verschil niet? Klik hier voor meer informatie.

Het kan zijn dat u een van de twee onderstaande meldingen krijgt. Dit heeft meestal te maken met hoe de 'Accountinstellingen'.

Krijgt u de melding dat er iets misgaat? Ga naar de 'Accountinstellingen' en controleer of deze kloppen.

Krijgt u de beveiligingswaarschuwing? Dit betekend in de meeste gevallen dat u probeert te verbinden over een beveiligde verbinding terwijl dit nog niet correct is geconfigureerd in uw hosting. U kunt dit verifiëren door naar het certificaat te kijken. Als het domeinnaam eindigt met trans-ix.nl of trans-ix.hosting dan gaat het om een van onze servers

Er zijn twee oplossingen:

• U stelt een certificaat

Het e-mailadres moet nu succesvol zijn toegevoegd. Zodra je op 'Gereed' klikt kan je er gebruik van gaan maken. Eventueel kunt u ook nog een e-mailadres toevoegen.

Mocht het nou niet lukken? Neem contact met ons op via servicedesk@happyhosting.nl.