U kunt het wachtwoord voor uw mailboxen heel makkelijk wijzigen in uw DirectAdmin paneel.

Na het inloggen klikt u op 'E-mail Accounts'

Hier ziet u een overzicht van de accounts die in gebruik zijn. In de kolom 'Password/Quota' klikt u op 'change'.

In het nieuwe scherm kunt u zelf een wachtwoord invullen, of een willekeurig wachtwoord in laten vullen. Het wachtwoord moet twee keer ingevuld worden om te zorgen dat er geen typefout in zit.

Als laatste stap hoeft u alleen nog op 'Modify' te klikken. Vergeet niet om ook het wachtwoord te wijzigen in uw mailprogramma's, zoals bijvoorbeeld Outlook.