Het wil soms voorkomen dat Apple toch voor de uitgaande e-mail heeft ingesteld dat deze over SSL moet gaan. Zonder geldig certificaat zorgt dit voor vervelende berichten. Met de onderstaande stappen kan je dit weer uitzetten. Mocht je wel over een beveiligde verbinding willen gaan dan raden wij aan om te kijken naar de SSL certificaten. Hier hebben wij meer informatie over in onze kennisbank.Op je iPhone/iPad ga je naar (1) Instellingen en dan Accounts & Passwords (Ziet u alleen "mail" staan, klik dan hier op) In het volgende scherm (2) klik je op Accounts en dan op het account dat je wilt bewerken (3). Hierna klik je nogmaals op het account.


(1)   


(2)    


 (3)


In het nieuwe scherm (4) scrol je naar beneden tot dat je de uitgaande mail server ziet staan. Deze is aangegeven met SMTP, klik hierop. In het volgende scherm (5) klik je op de primaire server die in gebruik is.


(4)     (5)    


Nu hoeft alleen nog de slider met Use SSL (6) uitgezet te worden en dan klik je op Done.


(6)Hiermee moet het probleem opgelost zijn.  Heb je hierna nog steeds last van meldingen? Dan kan je contact met ons opnemen via de mail op support@happyhosting.nl