Spam voorkomen

De beste methode tegen spam is om deze te voorkomen. Een aantal tips:

  • Geef niet zomaar uw e-mail weg en plaats deze niet openbaar op het internet. Als spammers niet uw e-mail weten dan kunnen zij deze ook niet misbruiken.
  • Maak gebruik van 'BCC' wanneer u mail verstuurd naar een grote groep mensen, daarmee voorkomt u dat e-mailadressen te zien zijn voor de ontvangers.
  • Houd uw computer veilig met een anti-virus programma, een besmette computer zal sneller slachtoffer worden van spammail en kan zelfs betrokken raken bij het versturen van spam.

SpamAssassin

Voor al onze hosting klanten stellen wij gratis een anti-spam systeem beschikbaar, deze heet SpamAssassin. U kunt SpamAssassin zelf configureren om zo deze strenger in te stellen. Een handleiding hierover is te vinden onder de categorie van het hostingpaneel dat u gebruikt, zoals bijvoorbeeld DirectAdmin.

SpamExperts

SpamExperts spamfilter zorgt ervoor dat alleen relevante e-mails in uw inbox terecht komen en dat u niet meerderekeren per dag wordt gehinderd door ongewenste spam en phishingberichten. Al uw e-mailberichten worden door de Spam Experts anti-spam server gescand en vervolgens doorgezonden naar uw inbox op uw computer/tablet/telefoon.

Hoe werkt de SpamExperts spamfilter?


Maar liefst 97% van al het e-mailverkeer is spam. En als de huidige voorspellingen waar blijken, dan wordt data percentage alleen maar hoger en hoger. Dat betekent dat demailservers nu vrijwel onafgebroken aan het werk zijn om alleen maarspam tegen te houden. Met Spam Experts hoeft u dat niet meer zelf opte lossen, want al uw mail wordt eerst opgevangen door de servers vanSpam Experts. Deze filteren alle spam eruit en sturen alleen nog deniet-SPAM mails door naar de doel-mailservers.


Altijd up-to-date

De kracht van Spam Experts is de uiterst verfijndeselectie die de tool maakt. Waar normale spam filters werken metvooraf geprogrammeerde parameters, passen de filters van Spam Experts zichzelf voortdurend aan aan de veranderende technieken die spammersgebruiken. Inkomende mail wordt grondig geanalyseerd door deSpamExperts filters en het gedrag van spammers wordt zodoende op devoet gevolgd. Dankzij het zelf-lerende spam filter van Spam Experts blijft u spammers telkens een stap voor. Hierdoor kunt u uzelf op uwdagelijkse taken richten, zonder dat u last heeft van ongewenste-mail.


Helaas blijkt dat de gratis anti-spam niet voor iedereen werkt, mocht u geïnteresseerd zijn in extra bescherming dan kunt u ons een verzoek sturen om SpamExperts te activeren.
Bij ons kunt u SpamExperts krijgen voor €3,- per maand excl. BTW