Nadat u ingelogd bent bij DirectAdmin krijgt u het 'Home' scherm te zien tenzij er meerdere domeinen op het hostingaccount staan, dan moet u eerst op het domein klikken dat u wilt beheren.

Stap 1. Onder het kopje 'Advanced Features' klikt u op de link 'Site Redirection' .

Stap 2. Hier configureert u de doorsturing en maakt u deze aan door op de knop 'Save' te klikken.

• (1) Het eerste invoerveld kunt u leeg laten als u de hele website wilt doorsturen, als een specifieke webpagina doorgestuurd moet worden dan vult u deze hier in.
  • (2) Als de doorsturing voor langere tijd is kunt u het beste de type instellen op '301 - Permanent'.
  • (3) In het laatste invoerveld vult u het adres in waar de website naar toe moet doorsturen, bijvoorbeeld http://google.nl.

Stap 3. Nadat de doorsturing is aangemaakt ziet u deze onderaan staan, hier kunt u de doorsturing ook weer verwijderen door het aan te vinken en op 'Delete' te klikken.