Het maken van een e-mailaccount doet u via het hostingpaneel. Voor de meeste klanten is dit DirectAdmin. De inloggegevens hiervoor heb je in het begin per email toegestuurd gekregen. Mocht je deze kwijt zijn dan kunnen wij deze opnieuw sturen. Neem dan contact met ons op.


Log in bij DirectAdmin door je domeinnaam te gebruiken met vier keer het getal twee achter .nl. Bijvoorbeeld: www.uwdomeinnaam.nl:2222


Login scherm van DirectAdminStap 1. In het Home scherm staat onder het kopje E-mail Management het linkje Forwarders, klik hierop.Stap 2. Hier heb je een overzicht van alle doorsturingen. Maak een nieuwe aan door op het linkje Create new E-mail Forwarder te klikken.Stap 3. In het eerste invoerveld vul je het gedeelte voor het @ teken in van het e-mailadres dat doorgestuurd moet worden, dit hoeft geen bestaand e-mail account te zijn. In het tweede veld komt in het geheel het e-mail waar het naar toe moet, dit kunnen er meerdere zijn door een komma te gebruiken.


Wanneer alles naar wens is ingevuld klik je op de knop Create. Hierna verschijnt er nog een scherm om te bevestigen welke doorsturingen er zijn aangemaakt.