Wilt u een domeinnaam bestellen en lukt dit niet? Hieronder staat stap voor stap uitgelegd hoe u een domeinnaam bestelt.

Als u bent ingelogd op het klantenpaneel kunt u daar een dienst bestellen, dit doet u door op nieuwe dienst bestellen te klikken.

Daarna selecteert u Domeinnaam:

Nadat u op Domeinnaam gedrukt heeft komt u op deze pagina en daar vult u de  domeinnaam in.

Vervolgens drukt u op Controleer.

Nadat u op controleer(A) gedrukt  heeft krijgt u een overzicht van de mogelijkheden voor het domein die u wilt  bestellen.

Kies de extensie die u wilt bijvoorbeeld: .NL dan drukt u op bestellen(B)

Staat de extensie bijvoorbeeld: .info druk dan op Toon meer extensies(C)

Nadat u op bestellen heeft gedrukt drukt u op de blauwe knop: Naar winkelwagen

Zodra u bij de winkelwagen bent aangekomen ziet u dit scherm

In dit scherm kunt u selecteren of u een hostingpakket bij uw domein wilt  bestellen of niet(A)

Wilt u een hostingpakket erbij bestellen heeft u de keuze uit 3 pakketten(B) selecteer het gewenste pakket via  het bolletje onder het pakket

Staat alles goed geselecteerd? Druk daarna op Klantgegevens(C)

Nadat u op klantgegevens heeft gedrukt komt u op de pagina met klantgegevens, op deze pagina kunt u de bestelling voortzetten en betalen.