Nadat u ingelogd bent bij DirectAdmin krijgt u het 'Home' scherm te zien*.

*Tenzij er meerdere domeinen op het hostingaccount staan, dan moet u eerst op het domein klikken dat u wilt beheren.

Stap 1. Onder het kopje 'Your Account' klikt u op de link 'Change Password'.

Stap 2. Hier vult u het huidige wachtwoord in en tweemaal het nieuwe wachtwoord, sla deze zorgvuldig en klik op de knop 'Submit'. Het wachtwoord is nu gewijzigd.

Deel uw wachtwoord niet zomaar met andere, wij zullen nooit om uw wachtwoord vragen.

Mocht u onverhoopt niet meer kunnen inloggen dan helpen wij u graag verder.